Browser games

Heb jij geen spelcomputer in je bezit zoals de Xbox, Wii of Playstation? Of ben jij helemaal uitgespeeld op deze console dan zijn er altijd nog de vele browser games die gespeeld kunnen worden op elke computer. En deze browser games kunnen gratis bespeeld worden op je computer omdat je er geen software voor hoeft te downloaden. Zo start jij eenvoudig binnen een paar minuten een leuke game zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Er zijn vele verschillende categorieën in de browser games waardoor jij ook een leuke game zult vinden die bij jou passen.

Het online aanbod van browser spellen

Vele browsergames staan bekend om het feit dat ze te eenvoudig en simpel zouden zijn waarbij je zo uitgespeeld bent. Echter als je enkele uren heb gespeeld dat wordt het spel steeds leuker en wil je die overwinning binnen halen. Door het spel te spelen ontdek je nieuwe levels, nieuwe spelers en natuurlijk alle special effects in de game. Naast de wat simpelere games zijn er ook veel browser games die minder eenvoudig zijn waarbij je gelijk overtuigt bent van de game. Soms zijn deze games ook gemaakt met speciale software waardoor bijvoorbeeld 3D effecten mogelijk worden. Of er zit een mogelijkheid in met credits te spelen en hiermee ook prijzen te winnen. Denk hierbij aan de populaire Zigiz games of spellen van Eurocazino of Fruitkingsplaza.

Browsergames zijn er voor iedereen

Wij hebben voor een top 10 overzicht opgesteld van de beste browser games voor de jongens en ook voor de meiden hebben wij zo'n top 10 opgesteld. Zo hoef jij niet het gehele internet af te zoeken, maar kun je gewoon binnen no time starten met een game die zeker leuk is.

Top 10 Browser jongens games
1, Caeseary Online
2, TransForce
3, Ikariam
4, Tribal wars
5, Khan Wars
6, Imperia online
7, Travian
8, Envony
9, Lords of Evil
10, Utopia Kingdoms

Top 10 Browser meiden games
1, My Fantastic Park
2, Grepolis: Goddelijke geluiden
3, Free Aqua Zoo
4, SkyRama
5, SoccerStart
6, Big Farm
7, Lady Popular
8, Farmerama
9, ZooMumba
10, Lagoonia

Kies jou game uit en ontdek of het jouw favoriete game wordt die je elke dag zult gaan spelen in je vrije tijd.