Nintendo Wii games

Hou jij echt van game, is het helemaal je ding en doe je niks liever dan een potje gezellig met je vrienden achter de controllers zitten. Dan is de Wii zeker een van de console die moet uitproberen, bij deze spelcomputer beweeg je zo nu en dan namelijk ook nog. Vele zeggen dat gamen slecht is omdat er niet bewogen wordt maar daar heeft Nintendo Wii dus iets aan gedaan door deze nieuwe console op de markt te brengen. De Nintendo Wii dient namelijk bedient te worden met behulp van beweging die je maakt met je gehele lichaam. Zo kun je nu een potje boxen tegen je vriend en ook echt uitgeput raken.

Gebruik accessoires bij Wii games

Maar er zijn nog zoveel mogelijkheden met deze game, zo heeft Wii een balance bord gepresenteerd waarmee jij kunt sport terwijl je speelt. Aan het balance bord zitten meerdere games gekoppeld zoals bijvoorbeeld Wii fit waarbij je oefening dient te doen voor je lichaamshouding en lenigheid. Maar je kan er ook voor kiezen om andere games te spelen op het Wii balance bord. Naast het balance bord is de nunchuck ook een accessoire wat het leuker kan maken om te game. Met de nunchuck beschikt je over nog een controller die in verbinding staat met je hoofdcontroller, op deze wijze kan je bijvoorbeeld tennis of golven. En natuurlijk is de originele Wii mote nog altijd een zeer goede uitvinding die al door vele andere console makers is nageaapt.

Vele soorten wii games

Er zijn vele verschillende games van spellen voor kinderen, voor de gezin en ook sport games zijn geproduceerd voor Wii. Wij zetten hier een aantal spellen die we aan raden op een rijtje voor jou:

Gezin Kinderen Actie/sport
Mario kart Nickelodeon Dance Wii Sports
Beat the beat Cars Toon Fifa 13
Super Mario Bros Princess Call of Duty
Wii Party Just Dance WW13
Wii Fit Plus Rayman: Orgins Worms: Battle Islands