PC games

Het spelen van games dat is mogelijk op heel veel verschillende spelcomputer zoals de Playstation, de Xbox, de Nintendo Wii en ook de Psp en Nintendo Ds. Maar natuurlijk kan je ook gewoon games spelen op je pc. Er zijn een grote aantal games die ontwikkeld zijn voor op de personal computer. En niet alleen voor de jongens zijn deze games gemaakt, maar ook voor de meiden zijn vele soorten games op de markt gebracht. De pc games kunnen bestuurd worden aan de hand van muis en het toetsenbord waarbij soms een combinatie vereist is.

Pc games zijn er voor iedereen

Wij zullen een aantal leuke pc games voor zowel de fanatieke games als de kinderen behandelen en ook games het gezin komen hier aanbod. Een van de games die zowel meisjes als jongens spelen en een echte gezinsgame is, is de The Sims. Het is een spel waarbij je een leven van een aantal personage opbouwt. Hierbij bouw je een huis geheel naar je eigen stijl, laat je personages met elkaar flirten en een relatie (leer eerst de basis van vrouwen versieren bij de guru via lovegids.nl) beginnen en ook zorg je er voor dat personages naar het werk en school gaan. Je kan de personen daarnaast ook nog een kleden en te eten geven, eigenlijk is het dus een spel waarbij in leeft in andere wereld.

Fanatieke gamers spellen en kindergames

Voor de fanatieke gamers zijn er onder meer de volgende populaire games Grand Theft Auto IV, Starcraft, Call of Duty, Guild Wars 2, Command & Conquer, Battlefield en laten we in dit rijtje zeker niet World of Warcraft vergeten. Maar naast deze games worden ook speciale kinderen games ontwikkeld voor de kleintjes onder ons, ook zij vinden het erg leuk om een pc game te bespelen. Bekende en veel gespeelde kinder pc games zijn Farm Frenzy 3, Bad Piggies, Holly 2, Cars Toon, Put Put, Airport Mania en Barbie in het Zwanenmeer. Allerlei sublieme die gespeeld kunnen worden op de personal computer die tegenwoordig iedereen wel bezit.