Playstation games

De Playstation van Sony bestaat ondertussen al 15 jaar. Al vijftien jaar heeft de fabrikant ons in e ban gebracht van games te bespelen. Voorheen was er alleen nog Nintendo die spel mogelijkheden aanbood. Playstation van Sony was revolutionair en zetten de wereld op zijn kop. Playstation 1 werd geïntroduceerd inclusief talloze games en vele accessoires. Na enkele jaren van succes werd de Playstation 2 geïntroduceerd. Met de mogelijkheid tot het spelen van spelletje in hoge resoluties, op het internet met mensen over de hele wereld. Hiernaast had de Playstation 2 als klapper op de vuurpijl de mogelijkheid tot het afspelen van films.

De playstation 3 games

De Playstation 3 is weer een ander verhaal. Deze krachtpatser beschikt over een dikke processor, graphics kaart en de mogelijkheid tot het afspelen van Blu-Ray films. De playstation 3 is de laatst uitgekomen playstation en heeft wereldwijd miljoenen verkopen op zijn naam staan. Ook is er een gigantisch aanbod aan games en accessoires voor de Playstation 3. De welbekende titel Assassin Creed 3 is een van de games die miljoenen verkopen heeft verwezenlijkt maar ook Killzone en het in Japan razend populaire Pachinko is een veel verkochte game.

Killzone game voor Playstion 2 en 3

Killzone is een game die ontwikkeld is door Nederlands en een futuristische game is waarbij de mens vecht tegen de zogenoemde Helghasts. Dit zijn wezens die de wereld hebben veroverd en steeds verder willen uitbreiden. Als leiding een freak die verantwoordelijk is voor massamoorden en verwoestingen over de hele wereld. In de game op de Playstation 3 speel jij als ISA en moet je vechten tegen je vijand om de wereld vrij te maken van het kwaad. Ook is het mogelijk de game online te bespelen en coöperatieve missies uit te voeren. Een zeer leuke game alleen voor de Playstation 2 en 3 afkomstig uit Nederland.