Online poker

Poker is de laatste jaren enorm populair geworden. Genoeg reden om er eens aandacht aan te besteden. Er zijn enorm veel online poker aanbieders, zogenaamde pokerrooms. En deze vechten allemaal om de aandacht van de pokerspelers. Er zijn er enkele grote, waar je dus ook veel verschillende tegenstanders kunt treffen. Maar er zijn ook kleinere pokersites. Vergis je echter niet, want ook deze kunnen veel tegenstanders en toernooien voor je hebben, omdat vele van deze kleinere aanbieders zijn aangesloten op een netwerk. Zo is het het iPoker netwerk, het cryptologic netwerk en het Microgaming netwerk om de grootste te noemen. Veel van de kleinere pokerrooms zijn onderdeel van een online casino dat ook poker aanbied. Meestal is hierdoor het niveau van de spelers ook lager.

De grootste pokerrooms als Full Tilt, Partypoker, PKR en Pokerstars hebben echter hun eigen netwerk, waar je op ieder moment van de dag kunt aanschuiven aan moneytables. Ook start er iedere minuut wel een nieuw toernooi. Het is echt een levendige bende, waar je natuurlijk veel goede spelers kunt tegen komen, maar ook veel pokerfish. Wat je speelsterkte ook is, ze zijn allen zeker de moeite van een bezoek waard. Partypoker, Full Tilt en Pokerstars lijken erg op elkaar kwa aanbod. PKR heeft iets speciaals, door de 3D omgeving waarin je kunt spelen. Het is daarmee je eigen keuze wat je zelf het meeste aanspreekt.

Om een goede keuze te maken is er veel informatie over online poker op het internet te vinden. Wij zullen de afzonderlijke online pokerrooms voor gratis pokeren hier niet bespreken. Daarvoor kun je beter een echt poker portaal zoals pokerenonline.info bezoeken. Maar we kunnen je wel zeggen dat online spelen zeer leuk kan zijn. Let wel op dat als je met echt geld speelt, je je echt zelf een limiet moet stellen. Verliezen kan namelijk altijd gebeuren. Niet iedereen is per slot van rekening een Chriss Moneymaker. En om het verlies niet oneindig op te laten lopen is dat zeker belangrijk. En als je een leuke winst kunt maken, dan is op tijd uit laten betalen natuurlijk ook een must!