PSP games

Voor de bekende portable Playstation, de PSP, is een groot assortiment van spellen op de markt gebracht die gespeeld kunnen worden door de PSP bezitters. Neem jij je PSP overal mee naar toe om de tijd te doden maar ook omdat je die ene game wilt uitspelen. De PSP games zijn op te delen in verschillende categorieën omdat er natuurlijk meerdere doelgroepen zijn die spelletjes op deze spelcomputer spelen. Wij hebben voor verschillende categorieën een aantal populaire games geselecteerd die jij kan spelen op je PSP.

  • Actie. In deze categorieën zitten de echte actie games waarbij de meeste gericht zijn op jongens maar natuurlijk zitten er ook meiden actie games tussen. We sommen de games hier voor je op: Grand Theft Auto, Assins Creed, Little Big Planet, Medal of Honor, Verschikkelijke ikke en Avatar.
  • Educatie. Er zijn ook games waarbij je kunt spelen en leren te gelijk deze komen in deze categorie naar voren. Buzz Brain Twister en Chessmaster zijn games waarbij je dient na te denken. Petz: My Puppy Family en My Baby Hamster en de vele varianten van Laura's passie zijn echte aanraders voor de PSP.
  • Sport. Hou je echt van sporten en vind je het heerlijk om je helemaal uit te leven dan hebben wij ook voor jou een aantal leuke sportgames op een rijtje gezet. Te beginnen met Fifa 13, Football Manager Handheld, SSX On Tour, Dead or Alive, Pro Cycling Manager en Virtua Tennis 3.

Kies een sublieme PSP game

Voordat je een PSP game zult kopen maak je eerst een keuze voor welke categorie je gaat. Ga jij voor een van de bovenstaande categorie of kies je liever voor Puzzel, Strategie, Race of Muziek. Daarna ga je in het overzicht van de categorie opzoek naar een leuke en passende game waar jij zin in hebt.