Assasins Creed 3

De laatste variant die op de markt gebracht van Assasins Creed is Assasins Creed 3 waarbij je met de hoofdrolspeler Connor Kenway terecht komt in Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog. Hierbij wordt er verder gegaan op het plot Desmond Miles waarin er voorkomen moet worden dat de wereld zal vergaan. In de nieuwe versie van dit spel zijn niet alleen de hoofdpersoon en de plek waar het spel zich afspeelt verandert, maar ook de wapens die je kan gebruiken.

De game Assasins Creed

Het verhaal start in de achttiende eeuw in het Verenigde Staten, hier is namelijk al ruim twintig jaar een conflict tussen de Britse Kroon en de Amerikaanse kolonies. Er zijn vele gevechten en slagen geweest voordat Assasin uit de gloeiende as gaat staan van zijn eigen dorpje. Deze Assasin vecht zich door de revolutie als half Brit en half Mohawk. De hoofdrolspeler wordt gekenmerkt door de persoon met de capuchon. Er zijn meerder  stappen die kan doorlopen om van Assasins Creed jou eigen game maken. Maak een keuze uit de vele wapens die beschikbaar zijn, leer alle trucs en ontdek je vijanden. Assasins Creed 3 beschikt weer over mooie graphics net zoals de voorgaande games die in deze serie naar voren zijn gekomen.

Begin met Assasins Creed 3

Er zitten in deze game vele verbeteringen ten opzichte van de vorige versie waardoor het spelen vergemakkelijk wordt. Het spel is ook in multiplayer variant te bespelen en ook Wii heeft een  versie voor Wii U waarbij er genoten kan worden van de extra functionaliteiten. Probeer deze game eens uit als je houdt van actie, geschiedenis en doordacht verhaal.