Nintendo DS

De opvolger van de wereldwijde bekende Gameboy is de Nintendo DS. Deze spelcomputer is ontstaan na vele innovaties die het bedrijf Nintendo heeft doorlopen. De Nintendo DS is vernieuwend en anders dan de Gameboy omdat hij beschikt over een touchscreen en een microfoon waarmee het spel bestuurd kan worden. De Nintendo DS is op het moment al meerdere jaren op de markt en heeft alweer plaats gemaakt voor zijn opvolgers.

De opvolgers van de Nintendo DS

De spelcomputers die na de Nintendo DS op de markt zijn gebracht door Nintendo zijn onder meer de Nintendo DS Lite, de Nintendo Dsi en de Nintendo Dsi XL. Vroeger moesten de spelcomputers klein zijn en gemakkelijk om mee te nemen maar tegenwoordig geven de gamers een voorkeur aan een grote weergave van het spel. Dit dan ook precies de reden dan Nintendo een XL varianten van zijn product heeft ontwikkeld.

Talloze games voor de Nintendo DS

Voor elke spelcomputer zijn games ontwikkelt en natuurlijk is dit ook voor de varianten van de Nintendo DS zo. Het bekendste spelletje voor deze spelcomputer is Nintendogs en Nintendocates waarbij je dient te zorgen voor een kleine puppy, wanneer je dit goed doet kun je geld krijgen waarmee je meerdere puppy's kan kopen. Naast deze game zijn er nog talloze andere games ontwikkeld denk bijvoorbeeld aan Pokemon Black 2, Super Maria Bros, Cradle of Persia en ook May's Mysteries. Kies een game die jij leuke vindt en start vandaag nog met spelen (bron: nintendogameshop.nl)