Over ons

Het team achter GMR online magazine heet jou van hartelijk welkom op onze website. GMR online is de plek als je opzoek bent naar artikelen omtrent leuke en nieuwe games waarbij er gericht wordt op alle soorten games. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de browser games, de personal computer spellen, maar natuurlijk ook de console games van onder meer de volgende spelcomputer Nintendo Wii, Xbox en Playstation. Online in ons magazine ontdek je alles rondom de games die ontwikkelt worden voor deze apparaten, zo ben jij altijd op de hoogte van het laatste games nieuws.

GMR online, de plek voor de gamers

Ontdek in online gamesmagazine de laatste kritische reviews van de games die wij natuurlijk eerste getest hebben voor jou. Wij willen jou de mogelijkheid bieden om alle informatie op het game gebied op een plek te vinden, dat is de reden dat wij reviews naar voren brengen van alles van Xbox games tot en met personal computer spellen. Alles vind je gemakkelijk in een magazine online! Naast de reviews komen ook de previews van de games naar voren die nog niet op de markt zijn, zo kun jij ontdekken of de game iets voor jou is of juist helemaal niet.

Speel de games online

Ieder teamlid van ons team heeft een specialisme en heeft zijn favoriete game categorie, hierdoor zullen geen onderwerpen in het magazine onbeantwoord blijven. En naast alle previews en reviews die je online kan vinden op onze website kan je ook bij ons terecht voor leuke browsergames die je online speelt op GMR online!