Fifa 2013

Voetbal er zijn vele mannen en jongens die er helemaal gek van zijn en hun voetbalpartij op de voet volgen. Alle wedstrijden worden bezocht in het station of live bekeken via de televisie. Naast dat het voetbalteam wordt gevolgd, wordt er ook naar voetbal internationaal gekeken en wordt de game Fifa 13 gespeeld. Fifa 13 is de echte voetbal game die alle jongens vroeg wel gespeeld hebben, elk jaar komt er een nieuwe en innovatieve versie van deze game uit. De game wordt niet alleen uitgebracht voor de consoles maar ook voor de computer waardoor elke gamer dit spel speelt.

Verschillende versies van Fifa games

De eerste game die van Fifa op de markt kwam was Fifa 94 dat een groot succes waardoor er nog meerdere versies van deze game volgende. Rond de wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen heeft Fifa verschillende spellen ontwikkelt die populair zijn geworden. Een andere variant van het spel is de Fifa street waarvan de vierde versie in 2012 gelanceerd is. Maar de laatste variant van deze favoriete voetbal game is Fifa 13. Dit voetbal spel beschikt over een beter control systeem waardoor de spelers de bal beter kunnen controleren. Bij een slechte paas heeft de tegenstander meer voordeel om de bal te veroveren.

Verbetering in de laatste variant

Daarnaast is in het spel de aanvalsintelligentie verbetert wat er voor heeft gezorgd dat er beter geanalyseerd kan worden en slimmer gespeeld kan worden. Ook is er een op basis van de voetballer Messi een functie toevoegt waarmee er beter gedribbeld kan worden. Stel jij je ultimate voetbalteam op met de beste spelers die natuurlijk alle zijn opgenomen in deze game. Start vandaag nog met het samenstellen van dit team en maak je eerste overwinning waar!