Little Big Planet

Spelen, creëren en delen dat zijn de kernwoorden die platform game Little Big Planet omschrijven. Er zijn een drietal karakters die bestuurt kunnen worden en waaruit je keuze dient te maken als je start met deze game. De karakters zijn Sackboy, Sackgirl en Sack person die je naar je eigen smaak kan stylen. Dat doe je door gebruik te maken van verschillende kleuren, diverse kostuums, meerdere houdingen en gedraginstellingen. In deze game creëer jij je eigen wereld door middel van alledaagse voorwerpen en materialen. Het is van groot belang dat je over veel verbeeldingskracht beschikt als je Little Big Planet wilt spelen.

Maak je eigen wereld

In het spel dien je meerdere uitdagingen aan te gaan om zo verder te raken in het spel. Dat doe je onder andere door het verzamelen van onderwerpen, voorwerpen te ontwikkelen en naar voren te komen in de toplijsten door het tonen van je game skills. Little Big Planet speelt zich af in acht verschillende wereld waar je spannende hindernissen tegenkomt, geheimen zult ontdekken en je dient te vechten tegen grote bazen. Het spel is voor iedereen te spelen en kan ook met elkaar gespeeld worden, zo maak je met je team een fantasie wereld waarin je helemaal op gaat in je eigen ideeën. En mocht je even geen zin hebben om een level te ontwikkelen raadpleeg dan een van de andere levels die online te vinden zijn.

Laat je fantasie op de loop

Start jij met een level waarin nog niks staat, rolt of aan de wand hangt en maakt er binnen no time een brute wereld van waarin je uren kan door gaan met het creëren van allerlei voorwerpen en andere gedachten die naar boven komen in de hoofd. Kies een voor een andere game dan een shooter of race spel en begin met van Little Big Planet.