Super Mario Bros U

Ben jij helemaal gek van alle Mario Bros games die gemaakt worden door Nintendo. De console producent van Wii en de andere Nintendo´s versies is Nintendo. En naast dan deze spelcomputers maakt, ontwikkeld het bedrijf ook leuke en interessante games, die te bespelen zijn voor het gehele gezin. De markt blijft zich ontwikkelen en zo doet Nintendo dat ook laatste is er een nieuwe console variant op de markt gekomen, de Nintendo Wii U. Deze console beschikt over een extra controller waarmee het spel bestuurt kan worden. De controller bevat niet alleen de standaard game knoopjes, maar ook een touch screen waarmee er op nieuwe wijze gespeeld kan worden in de games.

De nieuw Mario game

De Super Mario U game is speciaal ontwikkelt voor deze nieuwe controller waar je het spel mee zal gaan bedienen. In deze game vind je de klassieke Mario items terug als paddenstoelen en blokken met muntjes en natuurlijk op het einde van de game de bekende vlag. Het verhaal begint bij het feit dat Bowser Peach en haar hele kasteel heeft gestolen waarna jij als Mario met je vriendjes Peach dient te redden uit de handen van dit monster. In de game zijn allerlei nieuwe power ups verwerkt en ook mooie en sublieme werelden die jij zal gaan ontdekken.

Help je vrienden met de Wii U Gamepad

Met de Wii U Gamepad kan jij special effects, geheime blokken en extraatjes zien en je mede spelers hier op wijzen. Zo help jij je vrienden om samen het level succesvol uit te spelen waarbij jullie natuurlijk de beste score behalen. Ben jij een echte Mario fan en kan je geen genoeg krijgen van deze games start dan nu met de nieuwste variant Mario Bros U.